Despre noi

Cu cei 25 ani de experienta in domeniu, Electromax a devenit unul dintre producatorii importanti de sisteme de iluminat cu LEDuri de inalta iluminare. Pe langa sistemele profesionale pe care le producem si comercializam pe intreg mapamondul (iluminat pentru medii cu potential exploziv, iluminat pentru aeroporturi si balizaj), Electromax va supune atentiei gamele sale de produse de iluminat stradal, ambiental si arhitectural.

Electromax in the world

25 ani de experienta

Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri.

Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului.

Solutii de iluminat

Daca doriti sa faceti ceva deosebit va putem impartasi din experienta noastra. Am gasit solutii pentru iluminat in zone cu atmosfere cu pericol de explozie, in domeniul minier sau in balizarea aeroporturilor si avem produse si pentru iluminat industrial, stradal, comercial sau de birouri.

Oferim consultanta si simulari pentru a gasi impreuna cu dumneavoastra optimul in ceea ce priveste nivelul de iluminat, consumul si investitia initiala.


Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre OSRAM™) impreuna cu materiale de foarte buna calitate (policarbonat, inox, aluminiu anodizat, etc) ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare (piscine, fantani, etc).