Termeni si conditii

Site-ul www.electromax.ro este proprietatea SC ELECTRO MAX SRL, avand ca date de identificare la Registrul Comertului: J20/119/1999 si C.I.F. RO 11521330 – cu sediul social in Petrosani, Str. Lunca nr. 36, 332061, tel. +40 254 515 465, fax +40 254 515 465 si e-mail electromax@electromax.ro.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care acest site poate fi utilizat. Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor si conditiilor mentionate in acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni si conditii si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului apartin in totalitate SC ELECTRO MAX SRL si nu se pot folosi sau copia fara obtinerea prealabila a unui acord scris din partea proprietarului.

Accesul la site

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite de acesta, utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare si sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-ului, a serverului sau a securitatii informatiilor. Utilizatorul se angajeaza sa nu modifice, copieze, transmita, afiseze, publice sau reproduca informatiile de pe acest site si sa nu creeze produse similare sau sa vanda informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Utilizatorul se angajeaza sa suporte orice costuri aferente utilizarii site-ului precum cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui site au urmatoarele drepturi:

Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website, isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Limitarea raspunderii

Toate datele, imaginile si specificatiile tehnice prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea pot fi schimbate in orice moment fara a fi necesara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.electromax.ro – incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date – este proprietatea SC ELECTRO MAX SRL si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si Legii privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC ELECTRO MAX SRL si este protejata de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris al SC ELECTRO MAX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Este interzisa transmiterea de informatii obtinute prin intermediul site-ului catre persoane sau departamente de la firme concurente.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si adaugita precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ELECTRO MAX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele furnizate de catre utilizatori.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului se supun legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea amiabila intre parti, in termen de 30 de zile de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, se va apela la instanta judecatoreasca competenta.

SC ELECTRO MAX SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC ELECTRO MAX SRL, fara acordul scris al acesteia.